Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.66.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
19 berichten.
Nina schreef op mei 27, 2020:
Opluchting dat ik terug met mijn voetjes kon naar Veerle na corona. Ik loop terug op wolkjes na de professionele pedicure. Een absolute aanrader!
Hendrik Van den Broeck schreef op oktober 20, 2019:
Een heel toffe en lieve dame die haar vak heel goed uitoefent. Heel goede behandeling gehad en ook heel concrete tips gekregen.
Rita Verhoeven schreef op september 16, 2019:
Ik ben zeer tevreden en Veerle is zeer bedreven in haar vak , en tevens zeer vriendelijk.
Arne Coppens schreef op september 10, 2019:
Zeer vriendelijk ontvangst, stelt je direct op je gemak. Neemt de tijd om haar werk te doen. Geeft ook veel informatie tijdens het werk over wat ze precies doet! Een super ervaring! Voor herhaling vatbaar!
dirk.weemaes schreef op september 6, 2019:
Pedicure Veerle is gelijk aan kunstenares met een ziel. Hoe zij mijn voeten heeft behandeld , dat was met een visie (de mensen helpen) met een passie (het behandelen en verzorgen van voeten). En de uitvoering van haar passie is zo vol van enthousiasme en vakvrouwschap, en met zo een gevoeligheid dat je nog niet eens merkt dat ze met uw voeten aan het spelen is !! gewoonweg zalig. Allen daarheen.
Janny Bomans schreef op september 6, 2019:
De beste medische pedicure die ik ken! Veerle is een heel vriendelijke en gastvrije vrouw die een passie heeft voor het verzorgen van mensen, als je het mij vraagt: een prachtige eigenschap. Maakt niet uit wat je ‘aan de voet hebt’, zij behandeld het zonder probleem. Als je op zoek bent naar een medische pedicure, zoek dan niet verder!
Mieke van mele schreef op september 3, 2019:
Ze is een topper in haar werk en maakt haar tijd ervoor een echte aanrader zowel voor volwassenen als voor kinderen xx
Annick schreef op september 1, 2019:
Eerste keer geweest, was super !! Mannen dochter beide hun voeten. We komen van sint-niklaas omdat je een medisch pedicure niet gauw vindt. ?
Sofie Inghels en Ann Fosselle schreef op augustus 25, 2019:
Om de paar weken worden ons voetjes weer in orde gezet en dit tijdens een gezellige babbel. Als we buiten komen lopen we op wolkjes, zo zacht ! Een echte aanrader, zeker ook voor mensen met medische problemen
De witte Eddy &liliane schreef op augustus 1, 2019:
Om de paar weken blijft dit een prettige ervaring om van te genieten, mooi werk mooi mens.
Nina Van Hecke schreef op juni 19, 2018:
Professionele pedicure: Voetverzorging met ervaring en correcte behandeling. Persoonlijke opvolging van de gemaakte afspraken. Een aanrader.
Vercauteren Irène schreef op december 7, 2016:
Veerle is een goede pedicure , ik en mijn man laten hun voeten bij haar verzorgen. Een verzorging bij haar doet wonderen, en steeds met de glimlach. Bedankt Veerle.
Nancy Van Assche schreef op september 12, 2016:
Zaterdag gelukkig nog bij Veerle mogen langsgaan voor de eerste keer met pijnlijke ingegroeide nagels; Eindelijk na zo'n lange tijd weer mooie, gezonde en zalige voetjes. Dank je Veerle
Ann Fosselle schreef op augustus 28, 2016:
Na mijn knieprotheses was ik genoodzaakt om beroep te doen op een pedicure. Nu ga ik nog steeds alle 5 à 6 weken. Het is echt genieten om je voeten te laten verzorgen tijdens een leuke babbel, in een rustgevende omgeving. Als je daar buiten komt loop je weer op zachte voetjes ! Een echte aanrader voor iedereen ! Bedankt Veerle
Pascal schreef op april 23, 2016:
Mannen en pedicure, sommige gaan al in shock bij het horen ervan. Ik kan het ze vanaf nu alleen maar aanbevelen. Rustgevend, ontspannend en je krijgt een deskundige uitleg hoe je voeten er mooi en verzorgd kunnen uitzien. Het vrouwelijk oog wil tenslotte ook iets ! Bedankt Veerle.
De sy anny schreef op april 16, 2016:
Alle 5 a 6 weken kijk ik uit naar mijn voetberzorging. Na de behandeling voelen mijn voeten perfect en kan ik weer 10 km joggen. Bedankt
Ann Hillaert schreef op juni 23, 2015:
Mijn ventje loopt weer op wolkjes. Voeten weer eens goed gesoigneerd. Bedankt veerle.
verbeke conny schreef op juni 23, 2015:
Het was zeer aangenaam en rustgevend. Grote verlichting aan onze voeten .Bedankt Veerle
haesaerts viviane schreef op mei 23, 2015:
Met zorg en aandacht voor de probleemzones,het is ontspannend dit te beleven!